Gode råd

Pas på din ryg
Defærreste menneskerer vant til at klatre rundt på en stige i timevis eller ligge på knæ på et hårdt underlag. Find en hensigtsmæssig arbejdssttilling og pas på din ryg. Sidder du ned, skal du være særlig opmærksom. Det kræver sit af rygmusklerne at strække sig frem med en pensel i lange perioder.
 
Udluftning
Husk godt arbejdslys og sørg altid for god udluftning. Selvom demoderne vandbaserede malingstyper eruden opløsningsmiddel kan bindemidlet medføre lugtgener, ognogle mennesker er allergiske over for den lugt. Får man problemer af denne art, skal man straks vaske alle flader ned med vand tilsat afrensningsmiddel.
 
Maling udendørs
Pas på fugt. Maj, juni og juli er de mest tørre måneder. Maling hærderbedst ved højeretemperaturer end 15ºC for. Afslut gerne malingen mindst 2 timer før duggen falder og undgå at male i direkte solskin.
 
Maling på hænderne
Har du fået maling på hænderne, skal du smøre en lille smule vaseline på malingen. Lad det sidde et par minutter og gnid så efter med et stykke køkkenrulle. Dette skulle fjerne det meste af malingen.
 
Maling på inventar
Hvis du skulle være så uheldig at få pletter fra oliebaseret maling på møbler eller gulvtæppe,
så dup pletten med en klud fugtet med mineralsk terpentin.


Pensler
Når du skal male eller lakere med alkyd- eller terpentinprodukter anbefales det at bruge en pensel med naturhår. Til vandbaserede malinger anbefaler vi, at du anvender kunstfiberpensler.
 
Vandbaseret maling
Vandbaserede malinger bør ikke anvendes udendørs, hvis temperaturen er mindre end 10ºC grader. Maling tåler ikke frost, og kan blive råddent. Du kan aflevere den ødelagte og gamle maling til miljøbilen eller på genbrugspladsen, så er du også med til at værne om miljøet.

Rengøring af pensler
Når du er færdig med at bruge dine pensler skal de vaskes ud og smøres ind med sulfo eller sæbe. Lad dem derefter tørre. Når penslerne skal bruges igen, skal dublot vaske sæben ud, og penslerne er klar til brug med dejlige bløde hår.

 
Klar til næste dag
Brugtepensler og malerrullerbør pakkes ind i en tætlukket plastikpose. Så er de klar til brug næste dag.

Hurtigere at male
Du kan med fordelkøbe en rullespand i stedet for en rullebakke - den er hurtigere og sviner mindre. Der kan købes rulleposer til at indsætte i rullespanden. det er praktisk ved brug af flere farver, og der er mindre at gøre rent.

Nyheder & Tilbud

Salg af maling
Det kan være svært at finde den maling som vil give den bedste og mest optimale farve i forhold til ens ønsker.

Kontakt os for vejledning - vi sælger bl.a. Gori og Dyrup.
 
Vi giver minimum

25 %

under vejl. pris på alt.


Udlejning af lift

DU kan leje denne lift fo kun 500,00 inkl. moms.

 

Malermester

René Pedersen
Frederikshavnsvej 21
9300 Sæby
Tlf: 22 85 19 24

 

Login Form


Dyrup Professional Værkstedssalg
Åbningstider:
Man-fredag: 16 -17.30
Lørdag:      Efter aftale